Condiții legale

 

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor
Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile siteului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
 
Drepturile asupra continutului site-ului
Reproducerea materialelor de pe site este autorizata, cu mentionarea sursei si in limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe in vigoare. In cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mai sus mentionata. Restrictia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicata acolo unde este cazul.
 
Informatii personale
Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il/o contacta.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail.

CNIPT Dolhasca va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Unele informatii solicitate prin intermediul siteului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu prevederile Legii 506/17.11.2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

 
Legatura cu alte site-uri

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CNIPT Dolhasca utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea CNIPT Dolhasca.
in cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

CNIPT Dolhasca nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siteurile unor terti, la care se face trimitere pe siteul sau.

 
Incheierea acordului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului.

In cazuri exceptionale, Administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

 

regio footer
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.