Condiții de utilizare


Termeni si conditii de utilizare

 
Acceptarea conditiilor

Acest site este site-ul oficial al CNIPT Dolhasca si are ca scop punerea la dispozitia persoanelor interesate a informatiilor turistice din zona promovata.

Utilizarea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.

Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare.
in cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu.

 
Descrierea serviciilor

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul ofera Utilizatorilor informatii, fotografii, clipuri video si stiri.

 
Neangajarea raspunderii

CNIPT Dolhasca intretine acest site pentru a inlesni accesul public la informatii privind activitati turistice. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va incerca in cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Informatia oferita:

   - este exclusiv de natura generala;
   - nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
   - poate contine legaturi web spre alte site-uri aspura continutului carora CNIPT Dolhasca nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial.

Numai documentele si actele normative publicate pe hartie de catre organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei CNIPT Dolhasca de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile CNIPT Dolhasca impuse de lege.

 
Reguli generale

Administratorul siteului declara urmatoarele:

   - va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;
   - va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a siteului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
   - pe masura aparitiei unor siteuatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare.

 

regio footer
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.